Meteen naar de inhoud

Personal Training ; 100% coaching!

Personal Training; Core business bij Personal Fit Box. Waar andere sportscholen een enorm aanbod in groepslessen, vechtsporten en trainingsvormen hebben zoals judo, spinning, aerobics, steps, cardio, etc. hebben wij ons vanaf dag 1 gespecialiseerd in PERSONAL TRAINING. Het persoonlijk begeleiden van onze cliënten is wat ons drijft, met als ultieme beloning het realiseren van de doelstelling, die bij al die verschillende sporters net zo divers kan zijn. Fit worden, een aantal kilo’s afvallen, meer conditie, een strakkere buik of sterker worden in lichaam en geest, het zijn voorbeelden van de doelen waar wij, dag in dag uit, aan werken met onze cliënten.

Een goed, gerichte coaching is hierbij ontzettend belangrijk. Sporten en bewegen is 1. Goede, op maat afgestemde voeding is 2, maar net zo belangrijk ( en misschien nog wel het allerbelangrijkst) is effectieve coaching. Het lijkt zo simpel. Een training- en voedingsschema kun je tegenwoordig zelfs online vinden, maar daar red je het niet mee. Alle enthousiaste pogingen van mensen om op eigen kracht nu het roer om te gooien en het sporten vol te houden stranden meestal na een aantal weken alweer. Zonde van dat nieuwe sportschool abonnement, zonde van alle inzet en zonde van die nieuwe sportlegging of trainingsbroek, die nu een plekje onderin de kledingkast krijgen of eindigen op Marktplaats.

Personal Training geeft resultaat. Doordat van elke client een duidelijk doel wordt bepaald weet je waar je voor sport. Doordat de oefeningen uitgelegd en goed aangeleerd worden door een ervaren Personal Trainer begrijp je waar oefeningen en bewegingen voor dienen. En doordat de trainer jou begeleidt en via gerichte coaching de goede kant op stuurt behaal je resultaat! Ook als het even tegenzit, je niet goed in je vel zit of wat vermoeid bent. Je kunt rekenen op de steun en begeleiding van jouw trainer. Met resultaatgerichte methodieken “stuurt” de trainer, zonder dat het zelf beseft weer de goede kant op, past de training net even op detail aan en zorgt er op deze manier dat je voor je het weet weer lekker in je vel zit en weer vol gas in de richting van jouw persoonlijke doel beweegt. Of het nu om training, voeding, stress of andere oorzaken gaat. Personal Training is 100% coaching, waarbij het doel van de klant altijd het belangrijkste element in de training is.

Heb je interesse in personal training of heb je vragen op het gebied van persoonlijke begeleiding, voeding of anderzijds? Neem gerust contact met ons op.