Meteen naar de inhoud

Vrouwelijke B's

Benen, Billen, Buik.

Vrouwelijke B’s

Benen, billen en buik. Bij uitstek de Vrouwelijke B’s! Tijdens deze leuke, maar wel pittige les worden diverse oefeningen afgewisseld om de B’s te vormen en te werken aan een sterker, atletischer en gespierder lichaam. Squats, lunges, hops en andere oefeningen voor de beenspieren. Leg raises, hip- en glute oefeningen voor de billen en een scala aan buikspieroefeningen, waarbij de gehele core (romp) meegenomen wordt in de training.

De ene les kan iets meer de nadruk hebben op de benen, waarbij een andere les weer meer aandacht voor de buikspieren heeft. Zo blijven de lessen uitdagend en afwisselend, doch zeker niet minder intensief. Spierpijn na deze les is een belofte die altijd wordt nagekomen…

De vrouwelijke B’s is een goede manier om af te vallen, kracht op te bouwen en de algehele conditie te verbeteren. Voor dames, jong en oud.

Regelmatig worden de Vrouwelijke B’s afgewisseld met een challenge zoals squats of kettlebells. Gezellig en leuk, maar niettemin ook zwaar en intensief. Bij lekker weer worden, in overleg met de groep, lessen buiten gegeven, op ons grasveld tegenover de sportschool. De Vrouwelijke B’s zijn elke woensdagavond van 19:15 – 20:15 onder leiding van Eileen Brink.

Krijg een gratis introductie les!

ONZE OPENINGSTIJDEN EN GEGEVENS

Kom een kijkje nemen!

Ma – Vrij   08:00 u – 12:30 u en van 16:00 u – 20:30 u                Zaterdag 09:00 u – 12:00 u  (Zon- en Feestdagen gesloten)

Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze sportschool. Met ruim 450m2 oppervlakte hebben wij meer mogelijkheden dan van buiten te zien is.

06 – 15668250
NIEUWSTRAAT 6
7814 PX EMMEN (WEERDINGE)
INFO@PERSONALFITBOX.NL