Meteen naar de inhoud

Bokszaktraining

Boksen en kickboksen zonder contact!

Bokszaktraining

Wil je leren boksen/kickboksen zonder een blauw oog of een bloedneus? Dan is bokszaktraining de ideale oplossing!!

Handschoenen aan en (kick)boksen maar. Een uur lang stoten en trappen op de bokszak. Geen lichamelijk contact, maar combinaties maken op de bokszak met bodyweight-oefeningen ter afwisseling. Push ups, squats, lunges en crunches. Voor jong en oud, dames en heren. (wel zeer populair onder de dames) Een loodzware training waarbij het gehele lichaam getraind wordt. Superzwaar maar ook superleuk. Kracht, conditie, weerbaarheid en zelfverdediging, het zit er allemaal in. Tijdens de training sport je op muziek en in je eigen tempo, op verschillende niveau’s. Boks- en kickbokstechnieken worden afgewisseld. Wil je liever niet trappen? Geen probleem, dan gebruik je uitsluitend je vuisten.

Bokszaktraining, ook wel punch bag of heavybag training, is een fantastische aanvulling op fitness- of krachttraining. Tijdens een bokszaktraining verbrand je wel tot 1000!! calorieën. De ultieme cardio-killer. Dus heb je geen zin om op de loopband te staan of weer de crosstrainer te pakken, probeer de bokszaktraining! Onze bokszakken hangen 1,5 meter van elkaar, af dus genoeg ruimte.

Bij deelname aan een proefles hebben wij bokshandschoenen ter leen. Bokszaktraining elke maandag, woensdag & vrijdag van 19:15u – 20:15u. 

Krijg een gratis introductie les!

ONZE OPENINGSTIJDEN EN GEGEVENS

Kom een kijkje nemen!

Ma – Vrij   08:00 u – 12:00 u en van 16:00 u – 20:30 u                Zaterdag 09:00 u – 12:00 u  (Zon- en Feestdagen gesloten)

Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze sportschool. Met ruim 450m2 oppervlakte hebben wij meer mogelijkheden dan van buiten te zien is.

06 – 15668250
NIEUWSTRAAT 6
7814 PX EMMEN (WEERDINGE)
INFO@PERSONALFITBOX.NL