Meteen naar de inhoud

Fitness & Cardio

Fitness & cardio met begeleiding.

Fitness, cardio & krachttraining vindt bij ons uitsluitend plaats MET BEGELEIDING. Een juiste uitvoering van de verschillende oefeningen is ontzettend belangrijk. Niet alleen om beter te presteren en eerder uw doel te bereiken, maar zeker om geen blessures op te lopen. Veilig sporten is daarbij een must! Begeleiding en uitleg van de verschillende oefeningen zorgen ervoor dat u gericht sport en werkt aan het behalen van uw DOELSTELLING. 

TRAININGSCHEMA

Aan de hand van het door ons opgestelde trainingschema voert u zelfstandig alle oefeningen uit, uiteraard onder het toeziend oog van een instructeur. Alle oefeningen worden hierbij in een specifieke volgorde uitgevoerd en gewichten en herhalingen worden genoteerd in het schema, zodat onze personal trainers uw training optimaal kunnen sturen en begeleiden. U heeft daarnaast de mogelijkheid om, indien gewenst, een vast weeg- en meetmoment in te plannen. Om uw resultaat optimaal te monitoren kan het namelijk motiverend werken om regelmatig gewicht en vetpercentage te meten. Op deze manier voeren wij de begeleiding nog een stapje op, teneinde maximaal te motiveren en stimuleren. Dit is uiteraard NIET verplicht.

In onze fitnesszaal hebben wij de beschikking over diverse machines, losse halters en dumbbells, wandrekkken en functional trainings-materialen, alsmede een aantal loopbanden, crosstrainers en fietsen. Ook een Rogue ” suicide” Bike ontbreekt niet, voor de bikkels en ijzervreters. U kunt trainen aan de hand van een trainingsschema, wat op maat gemaakt wordt, waarbij alle oefeningen middels begeleiding en uitleg op een duidelijke manier uitgevoerd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen routine te volgen, dit is echter niet voor iedereen geschikt, met uitzondering van sporters die al jarenlang fitness beoefenen.

Ook jongvolwassenen kunnen bij ons, vanaf 16 jaar, onder begeleiding, sporten. 

Krijg een gratis introductie les!

ONZE OPENINGSTIJDEN EN GEGEVENS

Kom een kijkje nemen!

Ma – Vrij    08:00 u – 12:00 u en van 16:00 u – 20:30 u                Zaterdag 09:00 u – 12:00 u  (Zon- en Feestdagen gesloten)

Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze sportschool. Met ruim 450m2 oppervlakte hebben wij meer mogelijkheden dan van buiten te zien is.

06 – 15668250
NIEUWSTRAAT 6
7814 PX EMMEN (WEERDINGE)
INFO@PERSONALFITBOX.NL