Meteen naar de inhoud

Personal Training

PERSONAL TRAINING; de beste manier om snel (weer) fit te worden.

Topsporter, huisvrouw, zakenman, of een paar kilo te zwaar?

PERSONAL TRAINING

Het wordt tegenwoordig steeds normaler om de hulp van een specialist in te roepen als je een specifieke vraag of behoefte hebt. Dit geldt ook voor Personal Training. Waarom zelf blijven proberen om het wiel uit te vinden als er gediplomeerde en ervaren sport- en voeding specialisten zijn die je gericht kunnen helpen bij jouw specifieke behoefte of doelstelling. Personal training is de weg naar een duidelijk doel, op de snelste manier. Al vele jaren begeleiden wij sporters hun doel te bereiken en sinds 2018 zelfs vanuit een volledig hierop ingerichte sportschool; Personal Fit Box.

Personal training is voor iedereen. Jong en oud, dames en heren. Wilt u liever samen met uw partner, of een vriend of vriendin sporten? Dan kan er ook DUO Personal training gegeven worden.  Maximaal 2 mensen samen met 1 trainer. Hierbij wordt het trainingsprogramma iets minder persoonlijk, maar de trainingen blijven intensief en uitdagend. 

WERKWIJZE

In principe is Personal Training 1 op 1. Afhankelijk van uw wensen en doelen stellen wij, na de 1e training/ fittest,  een trainingsprogramma op, wat onder strikte begeleiding van een personal trainer wordt uitgevoerd. Hierbij hebben wij niet alleen aandacht voor de correcte uitvoering van de oefeningen, maar wordt met name gelet op trainingsintensiteit en -belasting.  Daarnaast inventariseren wij meteen uw voedingspatroon en adviseren wij u over de juiste voeding en producten. Wij gebruiken hierbij verschillende systemen en methodes, echter allen 100% afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Wij zijn GEEN voorstander van extreme dieetvormen en gaan altijd uit van een goed uitgebalanceerd voedingspatroon. Indien nodig en/of gewenst stellen wij een persoonlijk voedingsschema voor u op, om uw training en voedingspatroon optimaal op elkaar af te stellen.  Of u nu wilt afvallen, spiergroei wilt realiseren, na een zwangerschap weer fit wilt worden, of een extra stok achter de deur nodig heeft om op de beste manier te sporten, het is allemaal mogelijk. 

PERSOONLIJK

Personal training biedt, de naam zegt het al, een persoonlijke begeleiding tijdens, voor en na de training. Hierbij worden alle trainingen en oefeningen volledig afgestemd op uw specifieke wensen en doelen. Op deze manier realiseert u maximaal resultaat en rendement. Naast het fysieke aspect kan sport en bewegen u ook helpen bij angst, paniek, depressie of na trauma. Een personal trainer is GEEN psycholoog maar kan u wel optimaal begeleiden om via lichamelijke inspanning de dagelijkse belemmeringen te vergemakkelijken.

PRIVE TRAININGSRUIMTE

Om uw personal training sessie in alle rust en gemak uit te voeren, hebben wij een -volledig afgeschermde – privé trainingsruimte, voorzien van diverse materialen en uitgerust met een zachte, dempende sportvloer. Deze ruimte is bewust niet voorzien van spiegels en biedt een vertrouwde omgeving om gericht te werken aan uw specifieke doel. Zonder pottenkijkers, 1 op 1.

Behaalde doelen worden gevierd!
Coaching en motivatie
Werken aan je droomfysiek

DE BELANGRIJKSTE PUNTEN OP EEN RIJTJE:

  • Intensieve begeleiding dmv 1 op 1 trainen.
  • De beste manier om nu echt je lichaam en leven te veranderen!
  • Vaste personal trainer/begeleider
  • Mental coaching
  • Tips & advies over de beste manieren om uw doel te bereiken
  • Gegarandeerd resultaat
  • Vaste weegmomenten & Vetmeting
  • Voedingsadvies/ schema
  • Vrij en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van Personal Fit Box
  • Training opgebouwd uit diverse vormen, zoals krachttraining, fitness, boksen, etc.

De personal training vindt plaats in onze sportschool in Weerdinge, net buiten Emmen, en is opgebouwd uit verschillende elementen uit Boks-/Kickboxingtraining, Krachttraining/ Fitness, HIIT/ Cardio en Functional training. De combinatie van trainingsvormen en materialen zorgt voor een afwisselend programma, waarbij zowel kracht, lenigheid, conditie en coördinatie worden verbeterd.  Het resultaat brengt gewichtsverlies (AFVALLEN), verbetering van de algehele fitheid, spierkracht, lenigheid, ademhalingstechniek, conditie of uithoudingsvermogen. Ook weerbaarheid en vergroting van zelfvertrouwen zijn aspecten die ongemerkt profiteren van een goed opgebouwde personal training.

BCE5FF55-A1EF-4A60-82CE-9B3F32DD85A4
Uitleg en begeleiding

Klik hier voor meer informatie!

ONZE OPENINGSTIJDEN EN GEGEVENS

Kom een kijkje nemen!

Ma – Vrij   08:00 u – 12:00 u en van 16:00 u – 20:30 u                  Zaterdag 09:00 u – 12:00 u  (Zon- en Feestdagen gesloten)

Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze sportschool. Met ruim 450m2 oppervlakte hebben wij meer mogelijkheden dan van buiten te zien is.

06 – 15668250
NIEUWSTRAAT 6
7814 PX EMMEN (WEERDINGE)
INFO@PERSONALFITBOX.NL