Meteen naar de inhoud

Personal training

Esther Mones tijdens een Personal Training sessie

Eind mei 2021 helaas geveld door corona. Met als gevolg 4 weken mijn werk als pedicure niet kunnen doen. En daarna langzaam het werk weer opbouwen, dit heeft 2 maanden geduurd. Het viel niet mee om te werken met een mondkapje, ook doordat ik nog maanden flink aan het hoesten was. Toen het hoesten minder werd langzaam het hardlopen weer opgepakt, dit in maart 2022. Dit viel absoluut niet mee door lucht tekort. Na enkele maanden was er iets vooruit gang maar schoot niet echt op. Zelfs fietsen ( zonder ondersteuning) met een beetje tegen wind vergde veel van mijn long inhoud en zeker op wat langere afstand was een tussen stop even nodig. Ik was er klaar mee! Het lukte gewoon niet op eigen kracht.

Contact opgenomen met Rob van Personal Fit Box. Eind september 2022 gestart met PT 2x per week en nu 7 weken verder merk ik duidelijke verbetering in mijn lichaam, in het bijzonder aan mijn longinhoud. Zowel tijdens het sporten en intensieve bezigheden maar zeker ook tijdens dagelijkse bezigheden. Zoals tijdens mijn werk als pedicure en het gebruik van het mondkapje, hier heb ik nu geen hinder meer van of dat ik lucht te kort heb. Ik kan Personal Training zeker aanraden. Goede begeleiding, training afgestemd op je persoonlijke behoefte zoals conditie, afvallen, etc.


Fijne sfeer, altijd de vraag hoe gaat het, hoe is het gegaan na de laatste training, loop je nog ergens tegen aan. Zeker een aanrader!
Groet, Esther


Pedicure Esther Mones Exloo
http://www.pemexloo.nl