Meteen naar de inhoud

5 kg afvallen in 1 week, het kan echt!

18 november, vorige week vrijdag. Mathilde, een van onze dames die Personal Training doen bij ons, is tijdens het wekelijkse weegmoment behoorlijk aangekomen.. Maar dat is niet de bedoeling! “ Volgende week haal ik alles in! Dus dubbel afvallen; het oude gewicht weer inhalen en extra afvallen voor de aankomende week! Weet je wat? We ronden het af naar 5 kg!” Dat is een behoorlijke uitdaging, 5 kg afvallen in een week tijd, zelfs voor een regelmatige sporter (3/4x per week) als Mathilde.
Vanmorgen, 25 november stond Mathilde op de weegschaal en ja hoor; -/- 5,3 kg!! In een week! Wat een fantastische prestatie van deze dame. Zij pakt hiermee ons clubrecord als de sporter die het meest afgevallen is in week tijd. Proficiat, Mathilde en ga zo door! Op naar het volgende record.